Stomatologie copii Oferta iunie 2019

Oferte speciale pentru copii – Essentialdent

Essentialdent va propune in perioada 20.05.2019 – 30.06.2019 doua oferte speciale adresate copiilor

  1. Consultație + evidențiere placă bacteriană +periaj + educație privind tehnica de periaj: de la 100 lei la 30 lei;
  2. Fluorizare ambele arcade – de la 150 lei la 30 lei

Acest pachet destinat micutilor pentru a pune bazele unei relatii de durata si care sa asigura sanatatea dentara a copilului dvs.

Serviciul de consultatie pentru copii in jurul varstei de 3 este unul esential si este primul pas ce trebuie facut de parinti, fiind recomandat inclusiv pentru copii ce aparent nu au porbleme dentare.

La clinica stomatlogica Essentialdent consultatia este completata cu un periaj profesional si cel mai important cu o mica sesiune privind tehnica de periaj adresata atat micutilor cat si parintilor. Pentru o imagine primara asupra igienei orale si a eficientiei periajului am inclus in pachetul promotional si serviciul de evidentiere a placii bacteriene existente pe baza de indicatori vizuali.

Daca in urma acestor primi pasi recomandarea medicului pedodont este realizarea fluorizarii va oferim acest serviciu la doar 30 de lei pentru ambele arcade

Fluorizarea este  o tehnica nedureroasa, ce reduce riscul apariţiilor cariilor dentare. Se realizeaza dupa procedura de igienizare (periaj profesional in cazul copiilor), prin aplicarea fluorului sub forma de gel; acest procedeu întăreşte structura dintelui asigurand un strat protector împotriva acizilor.

Recomandam consultarea unui medic pedodont cat mai curând după erupția primilor dinți, in vederea respectării unor masuri de igiena si profilaxie dentara adaptate vârstei. Acest lucru permite copilului sa se familiarizeze atât cu pedodontul, cat si cu mediul cabinetului si oferă șansa medicului de a le recomanda părinților metode detaliate de prevenire a cariilor, dar si de a depista precoce leziunile.

Va asteptam in cabinetul nostru, unde serviciile pentru micutii sunt realizate de personal specializat pe tehnicile specifice pediatrice (pedodontie), intr-o atmosferă plăcută şi relaxantă, amenajată pentru a crea confortul copiilor.

Toate serviciile sunt însoțite de o atenție permanentă asupra psihologiei copilului pentru a obţine încrederea şi colaborarea acestuia de-a lungul tratamentului stomatologic.

Ne gasiti la adresa: Str. Ritmului nr. 14, bloc 432, scara A, parter, apt. 1, interfon 001, sector 2, București