VIZIUNE

Vă amintiți senzația de relaxare și prospețime pe care o simtiți când mergeți cu picioarele goale prin iarba moale? Aerul tare de munte și sentimentul de satisfacție pe care îl trăiți atunci când ajungeți în vârf? Sunetul liniștitor al valurilor și atingerea răcoroasă a mării? Renașteți parcă după fiecare contact cu Natura, nu-i așa?

Dacă vă întrebați ce legătură au toate acestea cu stomatologia, vă invităm în cabinetul nostru să experimentați Natura în mijlocul orașului. Vă promitem un tratament stomatologic corect personalizat și o mică parte din miracolele Naturii.

Știm cu toții că așa cum ne folosim de picioare pentru a ne deplasa, tot așa avem nevoie de fiecare dinte pentru echilibrul osteoarticular al corpului nostru. O masticație corectă și un sistem digestiv eficient se bazează pe o dantură completă și sănătoasă. Iar un zâmbet plăcut ne dă o stare psihică pozitivă.

Puțini sunt însă cei care se așteaptă ca experiența stomatologică să însemne și o apropiere de Natură. Iar tocmai aceasta este propunerea noastră. Iată de ce în tratamentele pe care le primiți în cabinetul nostru folosim uleiuri esențiale terapeutice, de o calitate foarte bună, care contribuie la ameliorarea și menținerea sănătății și bunăstării întregului organism.

Astfel, esențele benefice vă întâmpină atât în sala de așteptare, cât și în camera de tratament, difuzate prin aparate speciale. Mai mult decât atât, folosim uleiurile esențiale pure cu grad terapeutic și în cadrul manoperelor stomatologice – în carii profunde (pentru a evita scoaterea nervului), în tratamentul parodontozei, la obturațiile de canal, după extracțiile dentare, în tratamentul dinților de lapte, etc.

Aceste uleiuri esențiale terapeutice acționează asupra organismului prin trei mecanisme:

  • la nivel chimic – prin acțiune antibacteriană, antiinflamatoare, anestezică, cicatrizantă, imunostimulatoare, tonică sau relaxantă, în funcție de compoziția substanțelor și principiilor active;
  • la nivel energetic – prin emiterea și recepția energiei vibratorii;
  • la nivel informațional – prin refacerea memoriei celulare (ADN, ARN), falsificată de diferiți agenți patogeni.

Vă așteptăm cu drag în cabinetul nostru să ducem împreună activitatea stomatologică la stadiul de artă dentară și să descoperim cum armonia între materie și spirit ne ajută să avem o viață mai bună.