Medici

Dr. Corina Gabriela Dincă
medic primar

Dr. Corina Gabriela Dincă

Corina este medic primar – stomatologie generală și medic specialist – protetică dentară, competență implantologie. În 2006, a înființat CMI Dr. Dincă Corina Gabriela. De-a lungul anilor cabinetul s-a extins, devenind în 2017 Clinica Essentialdent.

Absolventă a Facultății de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București, Corina a participat în 2007 la o supra-specializare în implantologie de sinus lifting extern, în Israel.

De-a lungul anilor a participat la numeroase cursuri și conferințe naționale de protetică dentară, implantologie și endodonție.

Este membru al Colegiului Medicilor Dentiști din București și al Societății de Protetică Dentară.

Cea mai recentă competență a Corinei este api-fito-aromaterapia.

”Viitorul aparține supra-specializării în reabilitarea protetică funcțională, estetică, corelată cu sistemul somatic (organismul uman luat ca întreg) și includerii tratamentelor naturiste în actul terapeutic stomatologic.”

Dr. Laura Micu
Medic dentist

Dr. Laura Micu

Medic dentist, Laura s-a alătura Clinicii Essentialdent în 2016. Este pasionată de Digital Smile Design (DSD).

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București, Laura a participat la numeroase cursuri de perfecționare profesională și conferințe, dintre care amintim: endodonție (Prof. Dr. A Castelluci, 2014), școala internațională de vară de parodontologie (Timișoara, 2017), competența de implantologie (Facultatea de Medicină Dentară Carol Davila, 2017), congresul anual de paro-protetică, congresul anual internațional de estetică (SSER), congresul bienal internațional de parodontologie.

În prezent, activitatea sa se concentrează pe realizarea de tratamente protetice, odontale și parodontale la adulți.

Dr. Călin Andrei Sava
medic rezident

Dr. Călin Andrei Sava

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, Călin este medic rezident, cu specializarea pedodonție, și profesează ca medic stomatolog. Este membru al Colegiului Medicilor Dentiști din România.

A participat la numeroase seminarii și congrese interne și internaționale – congresul UNAS (București, 2014 și 2015), primul Congres Internațional al Facultății de Medicină Dentară al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” (Bucuresti, 2017), 10th EAPD Interim Seminar and Workshop “Local Anaesthesia in Paediatric Dentistry” (Torino, 2017) etc.

”În 2010 am luat cea mai importantă decizie din viața mea, aceea de a mă pregăti intens pentru a urma cursurile celei mai prestigioase universități de medicină din România.

După terminarea facultății, am ales să-mi continui pregătirea și să mă specializez într-un domeniu cu foarte multe provocări pentru un medic tânăr, și anume medicina stomatologică pentru copii, considerând că această ramură a stomatologiei așază piatra de temelie a sănătății dentare a unui individ.

Bazele unei danturi sănătoase la adult se pun încă din copilărie. Sunt pe deplin convins, și îmi place acest lucru, că fiecare zi din viața mea de medic este și va fi, întotdeauna, o provocare.

În rest, sunt un tânăr normal, îmi iubesc prietenii, îmi plac călătoriile, iubesc baschetul – sportul cu ajutorul căruia mă relaxez și mă recreez ori de câte ori am ocazia, îmi place să zâmbesc și să fiu fericit, îmi place să fac surprize și bucurii celorlalți.”