Medici

Dr. Corina Gabriela Dincă
medic primar stomatologie generala Medic specialist portetica

Dr. Corina Gabriela Dincă

Corina este medic primar – stomatologie generală și medic specialist – protetică dentară, competență implantologie. În 2006, a înființat CMI Dr. Dincă Corina Gabriela. De-a lungul anilor cabinetul s-a extins, devenind în 2017 Clinica Essentialdent.

Absolventă a Facultății de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București, Corina a participat în 2007 la o supra-specializare în implantologie de sinus lifting extern, în Israel.

De-a lungul anilor a participat la numeroase cursuri și conferințe naționale de protetică dentară, implantologie și endodonție.

Este membru al Colegiului Medicilor Dentiști din București și al Societății de Protetică Dentară.

Cea mai recentă competență a Corinei este api-fito-aromaterapia.

”Viitorul aparține supra-specializării în reabilitarea protetică funcțională, estetică, corelată cu sistemul somatic (organismul uman luat ca întreg) și includerii tratamentelor naturiste în actul terapeutic stomatologic.”

Dr. Carmen Elena Gramaticescu
medic specialist

Dr. Carmen Elena Gramaticescu

Carmen este medic specialist ortodontie si ortopedie faciala, absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București.

In perioada 1999-2004 a participat la programul  de doctorat in ortodontie, in cadrul universitati Niigata din Japonia.

” Inca din perioada studentiei lucrul cu copii si tinerii mi-a atras atentia si l-am considerat o prioritate. Reabilitarea generala a sistemului stomatognat prin complexul de probleme abordate si aportul ortodontiei reprezinta domenii de interes si in acest moment.”

Dr. Maria Cristina Taune
medic specialist parodontologie

Dr. Maria Cristina Taune

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, Maria este medic specialist, cu specializarea parodontologie, și profesează ca medic dentist.

“Am ales acest drum pentru că vad  stomatologia ca pe o profesie deosebita, nobilă, cu rezultate vizibile, imediate. Dintotdeauna mi-a plăcut să fiu practica și creativa, atât cu mintea cât și cu mâinile mele, iar acest domeniu le solicită pe ambele.

După terminarea celor 6 ani de studiu, am ales să-mi continui pregătirea și să mă specializez într-un domeniu cu multe provocări  si anume “parodontologia”, specializare pe care o aprofundez pe parcursul celor 3 ani de rezidentiat, pentru ca am considerat ca nu exista dinte sanatos fara un suport sanatos.

Pentru mine un zambet perfect inseamna armonie, iar pentru aceasta trebuie sa avem grija si de tesuturile ce inconjoara dintele.”

Dr. Mihaela Gilca
medic stomatolog

Dr. Mihaela Gilca

Mihaela este medic stomatolog, absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” – București , promoția 2003.Participarea continuă la congrese și cursuri de stomatologie au contribuit la dezvoltarea profesionala.

“Bucuria de pe chipul pacientului la sfârșitul tratamentelor stomatologice este tot ceea ce contează.”

MARIA ALEXE
Asistenta

Maria Alexe

Maria a absolvit scoala postliceala sanitara in anul 2006.
Consider ca asistenta are un rol cheie atunci când medicul efectuează tratamente stomatologice,oferă suport atât medicului cât și pacientului.
Nu este o meserie usoara, necesita empatie, respect, atenție la detalii, un caracter puternic și responsabilitate permanenta.