Medici

Dr. Corina Gabriela Dincă
medic primar

Dr. Corina Gabriela Dincă

Corina este medic primar – stomatologie generală și medic specialist – protetică dentară, competență implantologie. În 2006, a înființat CMI Dr. Dincă Corina Gabriela. De-a lungul anilor cabinetul s-a extins, devenind în 2017 Clinica Essentialdent.

Absolventă a Facultății de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București, Corina a participat în 2007 la o supra-specializare în implantologie de sinus lifting extern, în Israel.

De-a lungul anilor a participat la numeroase cursuri și conferințe naționale de protetică dentară, implantologie și endodonție.

Este membru al Colegiului Medicilor Dentiști din București și al Societății de Protetică Dentară.

Cea mai recentă competență a Corinei este api-fito-aromaterapia.

”Viitorul aparține supra-specializării în reabilitarea protetică funcțională, estetică, corelată cu sistemul somatic (organismul uman luat ca întreg) și includerii tratamentelor naturiste în actul terapeutic stomatologic.”

Dr. Laura Micu
Medic dentist

Dr. Laura Micu

Medic dentist, Laura s-a alătura Clinicii Essentialdent în 2016. Este pasionată de Digital Smile Design (DSD).

Absolventă a Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București, Laura a participat la numeroase cursuri de perfecționare profesională și conferințe, dintre care amintim: endodonție (Prof. Dr. A Castelluci, 2014), „Scoala internațională de vară de parodontologie” (Timișoara, 2017), competența de implantologie (Facultatea de Medicină Dentară Carol Davila, 2017),  congresul bienal internațional de parodontologie ( Brasov, 2017). In 2018 Laura a participat la „Maratonul de protetica aplicata” sustinut de Prof.Dr.Emanuele  Risciotti (Milano), a urmat cursurile „Scolii internationale de vara de endodontie ” ( Timisoara, 2018) si congresul anual de paro-protetică, congresul anual internațional de estetică (SSER).

În prezent, activitatea sa se concentrează pe realizarea de tratamente protetice, odontale și parodontale la adulți.

Dr. Carmen Elena Gramaticescu
medic specialist

Dr. Carmen Elena Gramaticescu

Carmen este medic specialist ortodontie si ortopedie faciala, absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București.

In perioada 1999-2004 a participat la programul  de doctorat in ortodontie, in cadrul universitati Niigata din Japonia.

” Inca din perioada studentiei lucrul cu copii si tinerii mi-a atras atentia si l-am considerat o prioritate. Reabilitarea generala a sistemului stomatognat prin complexul de probleme abordate si aportul ortodontiei reprezinta domenii de interes si in acest moment.”

Dr. Maria Cristina Taune
medic rezident

Dr. Maria Cristina Taune

Absolvent al Facultății de Medicină Dentară din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, Maria este medic rezident, cu specializarea parodontologie, și profesează ca medic dentist.

“Am ales acest drum pentru că vad  stomatologia ca pe o profesie deosebita, nobilă, cu rezultate vizibile, imediate. Dintotdeauna mi-a plăcut să fiu practica și creativa, atât cu mintea cât și cu mâinile mele, iar acest domeniu le solicită pe ambele.

După terminarea celor 6 ani de studiu, am ales să-mi continui pregătirea și să mă specializez într-un domeniu cu multe provocări  si anume “parodontologia”, specializare pe care o aprofundez pe parcursul celor 3 ani de rezidentiat, pentru ca am considerat ca nu exista dinte sanatos fara un suport sanatos.

Pentru mine un zambet perfect inseamna armonie, iar pentru aceasta trebuie sa avem grija si de tesuturile ce inconjoara dintele.”

As. veronica malanciuc
asistent medical

As. Veronica Malanciuc

Malanciuc Veronica, asistenta, s-a alaturat clinicii Essentialdent in  2018.
Este absolventa a scolii Postliceale sanitare “ Carol Davila “ promotia 2000. Anterior a lucrat in farmacie si are o vasta experienta in domeniul medical acest lucru fiind un atu care o face sa fie un membru de baza al echipei, foarte responsabila si totodata sociabila.