E timpul să-ți recapeți zâmbetul!

Îți dăm un prim motiv: REDUCERI de pâna la 70%

la pachetele de servicii Essential Spring Smile.

Spring Smile 65

65%

PROGRAMEAZĂ-TE

Cost Total = 700 lei

COST (cu REDUCERE aplicata) = 245 lei

Avantaj client → (-65%)

(*) doar pentru o arcada; pentru a doua aracada se adauga pretul de 50 lei

(**) doar pentru o arcada; pentru a doua arcada se adauga pretul de 100 lei

Reducerile sunt valabile doar în perioada desfășurării campaniei Spring Smile.

Perioadă desfășurare campanie: 15.04.2021 – 31.05.2021

Spring Smile 70

70%

PROGRAMEAZĂ-TE

Cost Total = 900 lei

COST (cu REDUCERE aplicata) = 270 lei

Avantaj client → (-70%)

(*) doar pentru o arcada; pentru a doua aracada se adauga pretul de 50 lei

(**) doar pentru o arcada; pentru a doua arcada se adauga pretul de 100 lei

Reducerile sunt valabile doar în perioada desfășurării campaniei Spring Smile.

Perioadă desfășurare campanie: 15.04.2021 – 31.05.2021

Descrierea serviciilor din oferta cabinetului de stomatologie Essentialdent

Consultatie: evaluarea starii de sanatate orala, stabilire diagnostic,  daca este cazul, si un plan de tratament ce include serviciile necesare pentru remedierea problemelor identificate.

Evidențiere placa bacteriana: placa dentară este o peliculă fină, incoloră, alcătuită în principal din microorganisme și zaharuri. Ea se formează continuu pe suprafața dinților, atât deasupra cât și sub gingie. Dacă nu este îndepărtată, treptat, placa bacteriană se mărește și, ulterior, se mineralizează, dând naștere tartrului dentar si cariilor. Prin aplicarea unei soluții colorante, placa bacteriană poate să fie ușor de identificat. Ghidarea prin evidențierea zonelor colorate este utilă medicului stomatolog nu doar în realizarea tratamentului de igienizare, ci și pentru a indica pacientului zonele pe care trebuie să insiste în procesul de curățare a dinților pe care acesta îl realizează acasă.

Educație privind tehnica de periaj: Periajul este cel mai important pas pentru păstrarea sănătăţii orale; modul de realizarea al acestuia este un aspect cheie si include aspecte precum frecvenţa corectă a periajului, periajul, măselelor din spate”, folosirea diferitelor paste de dinţi, tipul de periuţă cu peri moi; folosirea aţei, a apei de gura, dieta necariogenă etc.

Detartraj cu ultrasunete: tehnica pentru îndepărtarea placii bacteriane și a tartrului de pe suprafața dințiilor și de sub nivelul gingiilor, prin intermediul vibrațiilor mecanice generate de ultrasunete (sunete de frecvență foarte înaltă). Detartrajul cu ultrasunete este recomandat deoarece nu produce dureri și nu există riscul afectării smalțului dentar, așa cum se întâmplă in cazul detartrajul tradițional. Detartrajul cu ultrasunete este o procedură cu un nivel ridicat al siguranței, foarte rapidă și tolerabilă pacienților, inclusiv celor care suferă de hemofilie sau parodontită.

Air flow: metodă prin care se îndepartează depozitele restante după detartraj sau depozitele supragingivale din locurile greu accesibile (șanțuri și fosete dentare, spații interproximale), colorațiile dentare extrinseci (petele de cafea, tutun, ceai) prin intermediul unui jet format din aer, apă și pulbere specială pe bază de bicarbonat de calciu. Pe lângă efectul de curățare, airflow-ul are și un efect de lustruire și netezire a suprafețelor dentare, împiedicând astfel aderarea bacteriană; este recomandat ca detartrajul cu ultrasunete si air-flow-ul sa se faca impreuna pentru a asigura o curatire orala optima.

Periaj profesional: Procedura de curatare a dintilor prin utilizare de instrumente specializate (perie rotative si pasta speciala pentru aceasta operatie). Periajul profesional însoțește  adesea procedurile de detartraj. Periajul profesional nu este o procedură de albire a dinților, însă prin curățarea în profunzime poate fi de ajutor în eliminarea micilor colorații, cum sunt cele provocate de consumul de cafea, vin sau tutun.

Tratament antiseptic: utilizarea de substante ce contin agent anti-microbian pentru indepartareea placii bacteriene. Se pot utiliza atat substante chimice precum clorhexidina precum si uleiuri esentiale.

Tratamentul antiseptic se realizeaza prin aplicarea, sub izolare, a  gelului cu clorhexidina sau instilarea uleiurilor esentiale in pungile parodontale. Este recomandat pacientilor care au gingivita si parodontoza.

Fluorizări locale: cresterea concentratie de fluor la nivelul smaltului dentar prin aplicarea de gel cu concentratie ridicata de fluor.

Fluorul este un mineral foarte important pentru cavitatea bucală, care ajută la întărirea smalțului dentar făcându-l rezistent LA acțiunea cariilor  si la atacul acizilor.

Vino acum în cabinet şi BENEFICIAZĂ de REDUCERI

0766 535 267

Ai nevoie de alte detalii legate de oferta noastră?

Contactează-ne telefonic (0766 535 267) sau cu ajutorul formei de mai jos. Îţi răspundem în cel mai scurt timp.